آرشیو خبر ها
ثبت نام جشن دانش آموختگان موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشر
پنجشنبه، ۳۰ دی ۱۳۹۵
جهت ثبت نام جشن دانش آموختگان تا تاریخ 7 بهمن ماه مهلت دارید به امور دانشجویی مراجعه نمایید.
اطلاعیه ورزشی مسابقات کشوری جودو(ویژه پسران)
چهارشنبه، ۲۹ دی ۱۳۹۵
از دانشجویانی که در زمینه ورزش جودو فعالیت دارند دعوت می شود در اسرع وقت به امور دانشجویی مراجعه نمایند.
اطلاعیه وام قرض الحسنه مهر ایران(دی ماه95)
چهارشنبه، ۱۵ دی ۱۳۹۵
موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو برای اولین بار با همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران اقدام به فراهم نمودن شرایط پرداخت تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد سالیانه چهاردرصد بابت شهریه دوران تحصیلی دانشجویان نموده است. پرداخت تسهیلات و دوره بازپرداخت آن با توجه به ترم های تحصیلی باقیمانده دانشجو تعیین می گردد
برنامه حضور پزشک معتمد موسسه در ایام امتحانات
دوشنبه، ۰۶ دی ۱۳۹۵
قابل توجه دانشجویان عزیز: زمانبندی حضور پژشک معتمد موسسه جهت حذف پزشکی به شرح زیر اعلام می گردد:(ساعت 9 الی 11) چهارشنه 15 دی ماه- 2 شنبه 20 دی ماه-4 شنبه 22 دی ماه- 2 شنبه 27 دی ماه- 4 شنبه 29 دی ماه
برگزاری اردوی آموزشی تفریحی چشمه لادر با همکاری کانون هلال احمر موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
دوشنبه، ۲۹ آذر ۱۳۹۵
اردوی آموزشی تفریحی چشمه لادر روز پنج شنبه 25 آذر با همکاری کانون هلال احمر موسسه برگزار گردید.
برگزاری لیگ فوتسال داخلی موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
یکشنبه، ۲۸ آذر ۱۳۹۵
لیگ فوتسال داخلی موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو در روزهای جمعه و طی 7 هفته متوالی برگزار شد و در پایان تیم های پاسارگاد،اف سی و نفت به مقام های اول تا سوم دست یافتند.
برگزاری جشن میلاد پیامبر اکرم(ص) و گرامیداشت روز دانشجو
یکشنبه، ۲۸ آذر ۱۳۹۵
جشن میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت روز دانشجو 24 آذر  در سالن دانشکده فنی- مهندسی موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو با الستقبال باشکوه دانشجویان و با حضور مسئولین موسسه و اساتید محترم برگزار گردید.
برگزاری جشن به مناسبت میلاد باشکوه پیامبر اکرم(ص) و گرامیداشت روز دانشجو
دوشنبه، ۲۲ آذر ۱۳۹۵
روز چهارشنبه 24 آذر ماه به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت روز دانشجو، جشن همراه با پذیرایی و برنامه های متنوع در سالن دانشکده فنی -مهندسی راس ساعت 10 صبح برگزار خواهد شد. از دانشجویان عزیز دعوت می شود در این مراسم باشکوه حضور یابند.
گزارش تصویری از برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با ریاست محترم، معاونین و مدیران گروه موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
یکشنبه، ۱۴ آذر ۱۳۹۵
گزارش تصویری از برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با ریاست محترم ، معاونین و مدیران گروه موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو 6 آذر ماه
برگزاری مراسم سوگواری اربعین سالار شهیدان حضرت ابا عبدا... الحسین(ع) موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
یکشنبه، ۱۴ آذر ۱۳۹۵
گزارش تصویری مراسم سوگواری اربعین سالار شهیدان حضرت ابا عبدا... الحسین(ع) با همکاری جامعه اسلامی دانشجویان در دانشکده معماری-شهرسازی موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
بازدید دختران ساکن خوابگاه از مجموعه تفریحی آکواریوم و باغ خزندگان اصفهان
یکشنبه، ۱۴ آذر ۱۳۹۵
گزارش تصویری از بازدید دختران ساکن خوابگاه از مجموعه تفریحی آکواریوم و باغ خزندگان اصفهان
فراخوان مسابقه شعر و دل نوشته به مناسبت روز دانشجو و ولادت حضرت رسول اکرم(ص)
پنجشنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۵
دانشجویان عزیز می توانند جهت ارائه آثار خود تا مورخ 18 آذر ماه 1395 شعر و دل نوشته های خود را با موضوعات ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) و با موضوع طنز آزاد به امور دانشجویی فرهنگی تحویل نمایند.
برگزاری مسابقات والیبال داخلی موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
شنبه، ۰۶ آذر ۱۳۹۵
مسابقات والیبال داخلی موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو برگزار گردید و در پایان تیم های پاسارگاد، گیتی پسند و آپارتاک به مقام های اول تا سوم دست یافتند.
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با ریاست و معاونین محترم موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
دوشنبه، ۰۱ آذر ۱۳۹۵
از دانشجویان عزیز دعوت می شود روز شنبه 6 آذر در جلسه ای پرسش و پاسخ صمیمانه که با ریاست و معاونین محترم موسسه برگزار می گردد، شرکت نمایند. این دیدار صمیمانه در سالن دانشکده فنی- مهندسی و در ساعت 10 الی 12/30 برگزار خواهد گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان «مدیریت شبهای امتحان»
چهارشنبه، ۲۶ آبان ۱۳۹۵
کارگاه آموزشی مدیریت شبهای امتحان با سخنرانی سرکار خانم برکت مشاور تحصیلی موسسه و با عناوین: آمادگی پیش از امتحان، آرامش هنگام امتحان، پیش بینی سوالات امتحان و کسب نتیجه دلخواه از امتحانات روز یکشنبه 14 آذر ماه ساعت 12/30 الی 14/30 در سالن دانشکده فنی- مهندسی برگزار خواهد شد. شرکت در کارگاه رایگان است.